Ungdomssiida

Ungdomssiida

Samiske kirkedagers hovedprogram åpner fredag morgen- men som ungdom kan du være med helt fra torsdag 08.august! Samiske kirkedagers ungdomssiida varer fra torsdag 08. kl 19.00- og til avslutningsseremoni søndag.

Har du allerede meldt deg på? Send en e-post til mrs@kirken.no for å få informasjon og oppfølging. Mer detaljert program vil ligge i underfanene til denne sida- Program og informasjon.

Har du ikke meldt deg på? Da gjør du det her:  http://www.billettservice.no/event/samiske-kirkedager-sami-church-days-ungdomssiida-youth-camp-tickets/390589  Festivalpasset koster 375,- for ungdommer, og da bor dere i siidaen, spiser tre måltider i festivalområdet og deltar på de aller fleste programposter gratis.

Er du mellom 15 og 26? Da kan du være deltager i ungdomssiidaen på Samiske kirkedager 9.-11. august! Vi setter opp siida på festivalområdet. Der kan du bo i lavvu sammen med andre deltakere fra Norge, Sverige, Finland og Russland. Ungdomssiidaen begynner allerede torsdag 8. august.

Programmet finner du her : http://www.samiskekirkedager.no/ungdom/program-ungdomsiida/

UHelg Moskaluokta 007UHelg Moskaluokta 093images

Frode FjellheimJokkmokk 2004. Foto: www.kirken.noLassokastingJMS_litauen1

AdjágasNorma KassiFotball2kristin mellem

Å bo slik sammen en helg er morsomt, sosialt- og du får venner for livet. Felles for alle er tilknytningen til samisk kultur og til kristen tro.  Vil du være med på å forandre noens liv, – ved å kanskje bli en ny venn? Vil du dele nattverden med noen du ikke kjenner? Vil du oppleve fellesskap, samhold, felles tro og gode opplevelser? Da er Samiske kirkedager noe du må få med deg

 

Kontaktperson: Maria Roysdatter Steinsvik

mrs@kirken.no

+47 2308 1268

Det er stengt for kommentarer.